Varmesystemer​

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud.​

Inden du ringer til GreveVVS A/S

Du kan tjekke varmeanlægget ved at tænde for det og for cirkulations pumpen. De fleste anlæg har en cirkulations pumpe, der driver vandet rundt i rørene. Pumpen skal tændes for at radiatorer og

Gulvvarme kan blive varme.

Kontrol af trykket på dit anlæg.

Du kan se trykket på dit anlæg på en måler ved kedlen eller varmeveksleren. Et normal tryk vil svare til ca. 1 – 1,5 bar. Hvis trykket er for lavt kommer der luft i radiatorerne i stedet for vand. Problemet et størst i huse med flere etager, da det tager et vist tryk på vandet for at nå op til 1. sal eller mere.

Hvis trykket er for lavt kan du mangle varme og derfor skal der fyldes vand på anlægget, når det er gjort skal alle radiatorerne luftes ud.

Fylder du jævnligt vand på dit anlæg kan der være en risiko for at du har en utæthed på dit system.

Inden du tilkalder en VVS-Montør kan du selv tjekke alle synlige rør og radiatorer for utætheder. De steder hvor rørene føres skjult både i vægge og over lofter er det vigtigt at se efter fugtskjolder også bag skabe.

​Hvem er vi

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737

​Kontakt os

Find vej

Greve VVS A/S

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​