​Forsikringsskader

Når man oplever en skade, står man i en uvant situation, hvorfor det er endnu vigtigere, at der tilbydes en god service og de rigtige løsninger. Vi står klar med en løsning, uanset om det er vand- eller stormskader, hærværksskader, brandskader og indbrudsskader, .

Utætte rør er tit skyld i store kostbare skader, da det kan stå og sive i lang tid inden det bliver opdaget. Tæring af rør kan ske hvis der er blandet forskellige metaller, dette bør klart undgås, ellers er det nødvendigt at lave en ionfælde. En tæring kan ske allerede i løbet af 1 til 4 år.


For at undgå skader bør man reparere eller udskifte gamle rør, hvis man bygger nyt er det en god ide at lægge rørene i et tomrør så hvis skaden sker løber vandet ud i røret og så mange synlige rør og specielt samlinger som muligt, vil også gøre at man nemmere ser en skade og får den udbedret inden det går galt.

​Vi sætter pris på en tæt dialog med vores kunder, der gør os i stand til bedre at vurdere dit behov og tilbyde den rette løsning.

Vi står klar med en løsning uanset om det er vandskader, stormskader, brandskader, hærværk eller indbrudsskader.

Vi har et tæt samarbejde med mange dygtige håndværkere, så vi også er i stand til at udføre større renovationsprojekter og totalløsninger.

Send os gerne en forespørgsel eller ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til at udbedre skaden.​

​Hvem er vi

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737

​Kontakt os

Find vej

Greve VVS A/S

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​