Velkommen til en moderne VVS- og Energiinstallatør

Personadataforordnings loven

​Greve VVS A/S informerer om behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse udførelse af VVS-opgaver.

Du accepterer denne privatlivspolitik, ved samarbejde med Greve VVS A/S. 

Indhold af aftalen:

1. Generelt

2. Personoplysninger - Hvad er personoplysninger?

2.1. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? - Hvad bruger vi personoplysninger til?
2.2. Retten til indsigt i dine personoplysninger - Retten til sletning af dine personoplysninger 
2.3. Beskyttelse af og ændringer i behandlingen af personoplysninger?

​3. Kontakt ​​

1. Generelt

Gennem din aftale med Greve VVS A/S indsamles der personoplysninger om dig. 

Disse oplysninger opbevares i henhold til EU’s Databeskyttelsesforordning, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov. 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

2. Personoplysninger

Hvad er personoplysninger? Greve VVS A/S beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår aftale med os. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. Oplysningerne opbevares i vores IT-system. 

2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Greve VVS A/S består. 

Når du køber en service/ydelse hos Greve VVS A/S, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil opgaven er leveret og betalt, og så længe vores garanti gælder, hvilket er 2 år. 

Hvorefter personoplysningerne slettes. 

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Greve VVS A/S i 2 år og dokumentation til Told og Skat opbevares i en periode på 5 år, herefter slettes oplysningerne. 

Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, til at opfylde den aftale, du har indgået med os og til at fremsende en faktura. 

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til vores samarbejdspartnere/andre håndværker, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelse af aftalen. 

Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at Greve VVS A/S (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Det kan f.eks., være i forbindelse med VVS arbejder i en boligforening eller lignende situationer. 

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger 

2.2. Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som kunde hos Greve VVS A/S ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. 

Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Greve VVS A/S, hvis vi ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. 

Bemærk venligst, at såfremt Selskabet i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes. 

2.3. Beskyttelse af og ændringer i behandling af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger du afgiver i vores IT-system. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde. 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. 

3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Greve VVS A/S, skal du rette henvendelse til Helle Jansen på e-mail: Hjansen@grevevvs.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. 

Ønsker du at klage over Selskabets behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet: Borgergade 28, 5, 1300 København K, E-mail: dt@datatilsynet.dk

Sidst opdateret Juni 2018​

​Firma​

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737​

​Adresse

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​​

​Kontakt