Velkommen til en moderne VVS- og Energiinstallatør

​Centralvarme

Greve VVS A/S tilbyder en lang række løsninger inden for varmesystemer. Fra opsætning af nye varmtvandsbeholdere og udskiftning af oliefyr til varmestyring og service på anlæg.

Vores medarbejdere er alle faguddannede. Det betyder, at de har den autorisation, der er krævet for at håndtere alle opgaver inden for vand, varme, el og gas.​

Store varmesystemer i beboelsesejendomme, institutioner og virksomheder er vores speciale. Men vi tager os også godt af mindre systemer i parcelhuse og villaer. Uanset størrelsen tilbyder vi opsætning af varmeautomatik, så varmestyringen bliver den rene leg.

Greve VVS A/S står for levering, montering og løbende service.


Fjernvarme er mere effektivt og belaster miljøet i væsentligt mindre grad, end hvis hver enkelt husejer skal fyre i egen kedel. Der er store miljømæssige fordele ved at konvertere huse til fjernvarme.

Har fjernvarmeværket først ført tilslutningen fra vejen op til dit hus, tager det ikke lang tid at blive tilsluttet.

Hvordan virker fjernvarme?

Fjernvarmevandet sendes ud til forbrugeren via rør, der tilsluttes husets varmesystem. Enten løber fjernvarmevandet direkte ind i radiatorerne eller også varmes vandet til radiatoranlægget op via en varmeveksler.​

​​Varmeudnyttelse og afkøling

Når man har fjernvarme afregner man efter den varme, man aftager fra fjernvarmeværket. Fjernvarmeværket stiller krav om, at man skal udnytte varmen ordentligt. Det brugte fjernvarmevand skal komme afkølet tilbage til fjernvarmeværket. 

Afkøling er forskellen mellem temperaturen på vandet, der kommer ind i din bolig og vandet der forlader dine radiatorer. Hvis afkøling er for lav, kan man komme til at betale ekstra til fjernvarmeværket. Derfor er det vigtigt at have fokus på en fornuftig afkøling, hvilket vi altid kan hjælpe med.

Fjernvarme til brugsvand er via en beholder hvor vandet fra fjernvarmeværket løber op gennem en spiral inde i beholderen, her overføres varmen til brugsvandet i beholderen. Der altid er den kapacitet varmt vand til rådighed, som der kan lagres i beholderen og denne løsning giver færre problemer med til kalkning end vekslerløsninger. Brugsvandstemperaturen styres af en indbygget termostat.

​Firma​

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737​

​Adresse

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​​

​Kontakt