Velkommen til en moderne VVS- og Energiinstallatør

Energirenovering

​Det giver rigtig god mening at energirenovere, og det gælder både for private boligejere, erhverv og kommuner. Energipriserne og de grønne afgifter er begge opadgående, og derfor er der store penge at spare med grønne løsninger.

Hos Greve VVS A/S har vores medarbejdere efteruddannet sig inden for energirådgivning, og vi har gennem flere år stået for både store og små energirenoveringer. Dermed har vi stor erfaring og en bred viden inden for grønne løsninger til både private, erhverv og det offentlige.

Energirenovering og rådgivning

Der er mange områder på en bygning, hvor man kan energirenovere. Det er vigtigt med rådgivning, inden man går i gang, for at sikre, at man får den mest effektive energirenovering.

Er det udskiftning af toiletter, installation af berøringsfrie vandhaner, udskiftning af pumper til lavenergipumper eller termostater? Vi kan udføre renoveringen, hvad enten det gælder et toilet i privatboligen eller et komplet kedelanlæg i en sportshal

​Energirenovering for Greve Kommune​

Grundet vores store erfaring inden for energirenovering har Greve Kommune valgt os som samarbejdspartner til omfattende renoveringsprojekter på kommunens ejendomme.

I samarbejde med Siemens står vi for renoveringen af bygninger som Greve Bibliotek, idrætscenteret i Karlslunde, skoler og plejehjem samt mange andre. Vi er med andre ord med til at fremtidssikre kommunen og nedbringe Co2-udslippet.

Kontakt os​

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43 90 18 32

Vi tager hånd om hele processen lige fra rådgivning og planlægning af renovering, til den faktiske udførelse af arbejdet. Det sikrer den gennemgående kvalitet i alle løsninger, som er et kendeting for vores virksomhed.

​Firma​

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737​

​Adresse

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​​

​Kontakt