Velkommen til en moderne VVS- og Energiinstallatør

​Forsikringsskader

Når man oplever en skade, står man i en uvant situation, hvorfor det er endnu vigtigere, at der tilbydes en god service og de rigtige løsninger. Vi står klar med en løsning, uanset om det er vand- eller stormskader, hærværksskader, brandskader og indbrudsskader .

Utætte rør er tit skyld i store kostbare skader, da det kan stå og sive i lang tid inden det bliver opdaget. Tæring af rør kan ske hvis der er blandet forskellige metaller, dette bør klart undgås, ellers er det nødvendigt at lave en ionfælde. En tæring kan ske allerede i løbet af 1 til 4 år.


For at undgå skader bør man reparere eller udskifte gamle rør, hvis man bygger nyt er det en god ide at lægge rørene i et tomrør så hvis skaden sker løber vandet ud i røret og så mange synlige rør og specielt samlinger som muligt, vil også gøre at man nemmere ser en skade og får den udbedret inden det går galt.

​Vi sætter pris på en tæt dialog med vores kunder, der gør os i stand til bedre at vurdere dit behov og tilbyde den rette løsning.

Forebyg oversvømmelser

Det seneste årti har mængden af regnvand været stigende og vores kloak systemer har svært ved at følge med, specielt i Greve har mange af vores kunder haft vand i kælderen. Det er en rigtig kedelig oplevelse og mange af de ting der er i kælderen går til, når alt bliver vådt.


Afløb og kloakledninger der er stoppede kan være skyld i fugtskader både i kælder og fundamenter. Det er af stor betydning af alt dit brugsvand, spildevand og regnvand bliver led væk fra dit hus.

Greve VVS A/S kan hjælpe ved rørskader, lækagesporing, tagskader, knust sanitet, manglende varme og meget andet.

Vi har et tæt samarbejde med mange dygtige håndværkere, så vi også er i stand til at udføre større renovationsprojekter og totalløsninger.

Send os gerne en email eller ring til os, hvis du står i vand til halsen og har brug for akut hjælp.

Derfor et det rigtig vigtigt ved f.eks. skybrud, at foretage sig de fornødne foranstaltninger så vand ikke trænger ind gennem gulvafløb, ved et toilet i kælderen eller afløb ved trappeskakter og vindues skater ned til kæderen.

Brug altid et autoriseret firma til at forebygge oversvømmelser, så du er sikker på at bygningsreglementet bliver overholdt.​​

​Firma​

​Greve VVS A/S

CVR: 12525737​

​Adresse

Håndværkerbyen 20​

2670 Greve​​

​Kontakt